2011. november 21., hétfő

„A meddőségkezelés legtermészetesebb módja”- előadás a NaProTechnológiáról

Dátum: 
2011. 11. 24
„A meddőségkezelés legtermészetesebb módja”- előadás a NaProTechnológiáról
Időpont: november 24.,18 óra
Helyszín: a belvárosi Ferenciek tere közelében található Sapientia Főiskola első emeleti nagy terme,1052 Budapest, Piarista köz 1.
A NaProTechnológia egy olyan természetes orvosi módszer, amely az eltelt 10 év során Írországban már 900 párt juttatott természetes foganáshoz, Lengyelországban pedig már 9 NaPro központban segítik a párokat gyermekekhez.
A budapesti előadás során egy NaProTechnológiát alkalmazó lengyel meddőségi központ orvos igazgatója beszél majd ennek a természetes módszernek a lengyelországi tapasztalatairól, a módszer
 - lényegéről,
 - a NaPro lelki és egészségügyi hozadékairól,
 - a különböző meddőséget „kezelő” módszerek közötti különbségekről… (azok lelki és egészségügyi következményeiről),
 - valamint segít megértenünk azt, hogy melyik módszernél mire érdemes odafigyelni, mennyire érdemes elfogadni.
A budapesti előadást megtartó lengyel nőgyógyász orvos, Dr. Tadeusz Wasilewski több mint 10 évig dolgozott a mesterséges megtermékenyítés területén, de erkölcsi, és a másokra gyakorolt egészségügyi okokból kifolyólag befejezte ezen tevékenységét s bezárta „lombik klinikáját”. Ekkor, keresései közepette talált rá a NaProTechnológiára-ra. Így különösen is sok oldaláról ismeri a témát, s nagyon szívesen osztja meg tapasztalatait – ill. válaszol a hallgatóság felmerülő kérdéseire.
Részvételi szándékukat a szervezési előkészületek megkönnyítése érdekében kérjük jelezzék a naprotechnologia@gmail.com címen – ez azonban nem feltétele az előadáson való részvételnek, csak a szervezőknek jelent plusz segítséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése